PALVELUT
PALVELUT

PALVELUT

METSÄNHOITO

ISTUTUS

Istutuspalvelumme on kokonaisvaltainen tapa hoitaa metsänuudistaminen. Huolehdimme metsänviljelystä taimitarhalta istutukseen saakka. Asiakkaamme säästävät aikaa ja resursseja meidän huolehtiessamme uudistamisketjusta.

Voimme tuottaa koko palvelun annettujen työohjeiden mukaan tai istuttaa asiakkaan omia taimia. Kokonaispalvelussamme taimet tulevat tarhoiltamme ilman asiakkaiden huolta niiden reiteistä tai hoidosta. Huolehdimme myös omavalvonnasta ja töiden raportoinnista. Taimille ja työlle annamme aina laatutakuun.

Tarjoamme istutuspalvelua metsänomistajille pääsääntöisesti metsänhoitoyhdistysten ja metsäpalveluyrittäjien kautta suomessa ja ruotsissa norrbottenin ja västerbottenin lääneissä. Töiden toteutuksesta huolehtii metsänistutuksiin erikoistunut kumppanimme Skogran yli 10 vuoden kokemuksella.

Istutuspalvelumme käynnistyi vuonna 2012. Ensimmäisen vuoden aikana palvelumme kautta kulki noin 1,3 miljoonaa tainta. Esimerkiksi vuonna 2016 istutimme yli 7 miljoonaa tainta.

KASVAVA

TUOTTO

Raivaussahatyöt

Taimikonhoidot, varhaisperkaukset ja ennakkoraivaukset tulivat palveluvalikoimaamme vuonna 2015. Töiden toteutuksesta vastaa Skogran, joiden ammattitaitoiset metsurit tekevät useiden vuosien työkokemuksella loistavan jäljen. Esimerkiksi vuonna 2016 teimme raivaussahatöitä noin 3000 hehtaaria.

Pystymme toteuttamaan suuria hankkeita nopeasti. Raportointi ja omavalvonta kuuluvat luonnolliset palveluumme.

Muut palvelumme

Puuttuuko palveluistamme mielestänne jokin palvelu, mitä haluaisitte meidän tuottavan? Ajatuksistanne keskustelevat mielellään kanssanne Juha Nousiainen, Jaana Mannermaa tai Rauno Kataja.

SIEMENET

KÄVYNKERUU

Karistus- ja Siemenhuoltopalvelu

Tarjoamme kokonaisvaltaista siemenhuoltopalvelua. Asiakkaamme huolehtivat keruusta me vastaamme muusta. Karistamme kävyt, puhdistamme ja varastoimme siemenet, teemme idätyskokeen, huolehdimme kantatodistuksen erälle ja toimitamme siementä asiakkaan tarpeen mukaan varastostamme. Siemenpurkit jääkaapin nurkissa ovat historiaa. Huoltopalvelullamme parannat metsäkylvöjen itävyyttä ja lisäät metsän tuottoa.

Kävynkeruu palvelu

Käpyjenkeruu erityisesti siemenviljelyksiltä on kuulunut palveluvalikoimaanne jo vuodesta 2013 lähtien. Yhdessä urakoitsijamme Skogranin kanssa olemme nykyaikaistaneet käpyjenkeruun. Miljoonat käpylitrat ovat kulkeneet jo kerääjiemme käsien kautta.

Siemenet

Oma tuotantomme mahdollistaa niin pienet kuin suuretkin siementoimituserät entistä joustavammin. Laadukkaat siemenet ovat takeena myös oman tuotantomme taimille, jotka valikoimme asiakkaamme maantieteellisen sijainnin ja olosuhteiden mukaan

TAIMET

METSÄNVILJELYTAIMET

Laadukkaat metsänviljelytaimet toimitetaan asiakkaillemme kolmelta pohjan taimen taimitarhalta juuasta, kannuksesta ja kemijärveltä. Tutustu luotettaviin taimiimme lähemmin taimet-välilehdellä.

fiFI