Uutiset

Taimenistutuskausi kuumimmillaan

Kevät on kääntynyt kesäksi ja taimenistutus käy vilkkaasti metsissä. Kevään taimet on aika lailla myyty, toki tarhoilta voi tarkemmin tilannetta kysyä ja sopia taimikaupoista vaikkapa syksylle, jos kevät ei enää onnistu.😊Mukavaa kesää kaikille toivottaa Pohjan Taimen väki.😎

Lue lisää >>

2021 Sesonkityöntekijät

Pohjan Taimi Oy hakee keväälle ja kesälle 2021 toimeliaita työntekijöitä taimitarhoille. Mikäli olet valmis ulkotöihin etkä pelkää käsiesi likaantumista, laita oman alueesi taimitarhalle vapaamuotoinen hakemus. Lisätietoja kesätöistä löydät sivuiltamme ”kesätöihin” otsikon alta.

Lue lisää >>

Toimihenkilöuutisia

Olemme tehneet pieniä muutoksia henkilöstön työtehtävissä. Palvelupuolen positiivisen kehityksen ja kasvun myötä lisäämme henkilöstöresursseja sinne. Tästä syystä Jaana Mannermaa Juuan taimitarhalta siirtyy Juhan ja Tapanin avuksi hoitamaan istutus-ja taimikonhoitopalveluita, lähinnä Pohjanmaa-Kainuun alueella. Juuan taimitarhaa johtamaan olemme valinneet Tomi Tukiaisen. Tomi on koulutukseltaan luonnontieteiden kandidaatti ja omaa pitkän yhdeksän vuoden kokemuksen…

Lue lisää >>

Kesätyöntekijöiden haku on alkanut

Päivä päivältä mennään kohti valoa (ja kesää) ja on aika hakea kesätöitä kesälle 2020. Mikäli olet täynnä työintoa ja kesätyö huikeassa porukassa kuulostaa kutsuvalta, laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse oman alueesi taimitarhalle. Lisätietoja löydät kesätyöt sivuilta.

Lue lisää >>

Toimihenkilöuutisia

1.10.2019 Kannuksen taimitarhalla on aloittanut työnjohtajana Hannakaisa Seppälä. Yhteystiedot löytyvät Kannuksen toimipisteen kohdalta.

Lue lisää >>

Syysistutusten aika

Nyt on syysistutusten aika! Elo-Syyskuun aikana istutettu taimi ehtii vielä juurtua hyvin ja lähtee keväällä nopeasti kasvuun. Syksyllä myös taimen kasvu on jo hiipunut ja maaperässä on enemmän kosteutta, joten taimen vedentarve on vähäisempää kevääseen verrattuna. Voit säästää keväällä aikaasi muihin metsätöihin ja hoitaa metsän uudelleenviljelyn kuntoon jo nyt.

Lue lisää >>

Pohjan Taimen toimipisteiden yhteystiedot

Pohjan Taimen Kannuksen toimipisteessä teitä palvelee Veli-Matti Vihanta ja Hannakaisa Seppälä, Juuassa Jaana Mannermaa sekä Kemijärvellä ja karistusasioissa Rainer Vihriälä.

Lue lisää >>