Uutisia ja ajankohtaista > Personnal nyheter

24.03.2020

Personnal nyheter

Vi har gjort små förändringar i vår personal. Tack för tjänsten sidan positiv utveckling och tillväxt, vi lägger mänskliga resurser där. Av denna anledning flyttar Jaana Mannermaa från Juuka Nursery för att hjälpa Juha och Tapani att tillhandahålla planterings- och vårdtjänster, främst i Österbotten-Kainuu-området.

Vi har valt Tomi Tukiainen att driva Juuka plantskola. Tomi är en kandidatexamen i naturvetenskap och har nio års erfarenhet av Juuka plantskola och har arbetat deltid sedan 2011. Vi ser upplevelsen av plantskolan i kombination med matematiska färdigheter och ungdomen som en bra kombination för uppgiften. Tomi började arbeta 1.3.2020. Du kan nå Tomi på 044-527 3453 och tomi.tukiainen@pohjantaimi.fi.

Jag tackar alla partners för det goda samarbetet och hoppas att det kommer att fortsätta lika bra med Tom. Jag kommer också att fortsätta arbeta som försäljningsdirektör för all Pohjan Taimi försäljning, så jag kommer även fortsätta att arbeta med våra klienter på plantskolans sida.

Önskar dig en trevlig vår,

Jaana och folket i Pohjan Taimi
kaikki uutiset >>