Finlands bästa service
Pohjan Taimi odlas,
planteras och tar hand om dina skogar
Nyheter
Personnal nyheter

Vi har gjort små förändringar i vår personal. Tack för tjänsten sidan positiv utveckling och tillväxt, vi lägger mänskliga resurser där. Av denna anledning flyttar Jaana Mannermaa från Juuka Nursery för att hjälpa Juha och Tapani att tillhandahålla planterings- och vårdtjänster, främst i Österbotten-Kainuu-området. Vi har valt Tomi Tukiainen att…


Läs mera
Alla nyheterna

Pohjan Taimi Ab

Plantering är det snabbaste sättet att få ett föryngringsområde produktivt igen. Med tillräckliga markberedningar och rätta val av plantor uppnår man ett helt tätt plantbestånd, oftast är detta också det allra förmånligaste sättet.

Bolaget har verksamhet på tre orter det vill säga i Kemijärvi, Kannus och Juuka. Våra plantskolor har långa traditioner för plantskolan i Kannus har grundats redan i mitten av 1930-tale

Träffa oss:

Produkter och tjänster

Vårt bolag levererar skogsträdsplantor. När det gäller fröservice för skogsträd kan vi betjäna våra kunder antigen genom att sälja fröer eller klängningsservice enligt kundens önskemål.

Vi erbjuder planteringstjänst och plantbeståndsvård till skogsägare huvudsakligen genom skogsvårdsföreningar och skogstjänstföretagare.

Läs mera om produkter och tjänster
Kävynkeruu

Kävynkeruu

Siemenet
Metsänviljelytaimet

Kasvatus

Taimet
Istutus ja metsänhoito

Istutus

Metsänhoito
Raivaussahatyöt

Kasvava

Tuotto