Pohjan Taimi uutisia:

Pohjan Taimi on yksityien taimiyhtiö, joka toimii kolmella taimitarhalla, joita kehitetään jatkuvasti palvelemaan paremmin asiakaskuntaansa. 

Kannuksessa teitä palvelee edelleen Veli-Matti Vihanta (0400-712 358, velimatti.vihanta(at)pohjantaimi.fi), Juuassa Jaana Mannermaa (0400-292 285, jaana.mannermaa(at)pohjantaimi.fi) sekä Kemijärvellä ja karistusasioissa Rainer Vihriälä (040-182 2450, rainer.vihriala(at)pohjantaimi.fi). Tuotannon ja laadun kysymyksissä teitä palvelee tarhan yhteyshenkilön lisäksi yhtiön tuotantopäällikkö Esa Kovalainen (040-591 2496, esa.kovalainen(at)pohjantaimi.fi).

Tuotamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppanimme Skogranin kanssa laadukasta metsänhoitopalvelua, jota voitte tiedustella Pohjois-Suomessa Oulun korkeudelle Tapani Kerviseltä (040-507 5082, tapani.kervinen(at)pohjantaimi.fi) ja Etelä-Suomessa Juha Nousiaiselta (050-306 8050, juha.nousiainen(at)pohjantaimi.fi).

Olemme valmiita kehittämään yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa saadaksemme palvelumme vastaamaan tämän päivän yhä koveneviin haasteisiin. Koko tiimimme on tässä tehtävässä käytettävissänne.

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja pyydämme huomioimaan tämän laskuja lähettäessänne. Verkkolaskutustiedot löytyvät Yhteydenotto-välilehdeltä.

Männyn käpyjen keruu tänä vuonna on kannattavaa poikkeuksellisen lämpimän kesän seuraksena. Syksyn itävyydet ovat hyviä. Kevättalven itävyys ei ole yhtä varma, joten suositeltavampaa on syyskeräys siellä missä käpyä on runsaasti. Kuusella ei ole todennäköisesti yhtä hyvää siemensatoa kesän 2017 kylmyyden takia. Kävyn keruusta ota yhteyttä lähimmälle taimitarhalle tutulle toimihenkilölle.

Aurinkoista syksyä toivotellen,
Pohjan Taimen väki.